top of page
Virtuaalitaikuri-SHOW_2021-web_2.jpg
STRIIMI KISAT_purple.png

Virtuaalitaikuri

"Virtuaalitaikuri Joni Pakanen palkittiin alan kilpailuissa Suomen mestaruudella 16.10.2021"

Virtuaalitaikuri tarjoaa interaktiivisia elämyksiä videoyhteyden välityksillä mm.

viikkopalavereihin ja virkistyspäiviin sekä kokouksiin ja konferensseihin.

Miksei myös pikkujouluihin ja yksityisten syntymäpäiville.

 

LIVE-yhteys taikurin studiolta vie katsojat hauskaan ja ihmeelliseen maailmaan, jossa mitä tahansa voi tapahtua. Esitys on interaktiivinen kokemus, jossa pidetään yhdessä hauskaa!

 

Joni Pakanen on palkittu Vuoden Taikuri 2018 sekä Vuoden Esiintyjä 2019.

 

Hänen virtuaaliset live-esiintymiset ovat keränneet jo kymmeniä tuhansia

katsojia ympäri maailmaa.

Virtuaalitaikuri-asiakkaat-logot_2.png
KATSO TRAILERI!

Tervetuloa Virtuaalitaikurin Studiolle!

 

Oma studiomme Helsingissä tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa striimattuja esityksiä suoraan yritysten etäpalavereihin. 

Ainutlaatuinen ohjelmisto mahdollistaa yleisön osallistamisen ennen näkemättömällä tavalla.

15-45 min esitykset voidaan toteuttaa etäkokousten yhteydessä tai osana suurempaa virtuaalitapahtumaa. Monikameratekniikalla toteutettu esitys tuo taikuuden parhaat puolet esiin. Yleisö voi nauttia esityksestä lähikuvien, musiikin sekä ääniefektien kera.

Etätaikashow

”Aivan mahtava yllätys arkisen puurtamisen oheen. Virtuaalishow tarjosi unohtumattoman hetken myös perheen pienimmille koroneristäytymisen aikana.”

-Mona Rosenberg / Isolta Oy

VT-Studio 04_2021.JPG
Joni Pakanen Entertainment
Studio / Helsinki

Hybridi / Studio

 

Virtuaalinen taikashow voidaan myös toteuttaa ulkopuolisilla studiolla tai hybridi-tapahtumissa. 

Studiolle tarjoan aina mukaan intro- ja outro-videot, jotta kokonaisuus näyttää mahdollisimman laadukkaalta. Etäyhteyden välityksellä voimme osallistaa muutamaa valittua katsojaa sekä koko yleisöä. Lisäksi esitystä voi tarvittaessa avustaa paikalla oleva henkilöstö.

Hybridi-tapahtumissa tärkeintä on pyrkiä luomaan yhdenvertainen kokemus kaikille. Silloin suosittelen Virtuaalitaikashow'ta, joka liitetään etäyhteydellä ulkopuolisen studion striimiin.

YS2020_kuvaJaanaTihtonen (185) kopio.jpg
Yritystä Stadiin 2020
Helsingin Yrittäjät
Sound Engine Studio

”Joni Pakanen toi mukavan loppuhuipennuksen henkilöstön Teams-juhliin yrityksemme syntymäpäivänä. Virtuaaliesitys toimi yllättävän hyvin ja Joni osasi ottaa hienosti yleisön haltuun!”

- Henna af Hällström, FSM Oy

Hybridi / Studio

Videoinsertit

 

Kun haluatte panostaa tapahtumaan ja tarjota osallistujille tv-tyylisen virtuaalielämyksen, tuovat virtuaalikutsu ja räätälöidyt insertit kokonaisuuteen laatua.

Lyhyet insertit tuovat virtuaalitapahtumaan visuaalisuutta ja vievät sisältöä lähemmäksi televisiosta tuttua tyyliä. Inserteissä yhdistyy näyttävä taikuus ja ne voidaan räätälöidä tapahtuman teeman/sisällön mukaan. 

 

Inserttien tuotantolaatu on korkea, kun ne käsikirjoitetaan, kuvataan ja editoidaan etukäteen. Insertit tuovat mukaan uuden visuaalisen elementin ja tekevät virtuaalitapahtumasta entistä laadukkaamman kokonaisuuden. Niiden avulla tapahtumalle rakennetaan visuaalinen käsikirjoitus.

YS2020_kuvaJaanaTihtonen (7).jpg
Joni Pakanen &
Rudi Rok

Sound Engine Studio

”Isot kiitokset virtuaalitaikuri Joni Pakaselle asiakkaan kanssa käydyn tilannepäivityspalaverin piristämisestä! Palaveriin osallistujat muistavat varmasti pitkään Jonin hymyä ja hämmästystä herättävän bombauksen! Ammattimaista toimintaa, hyvin rakennettu setti, suosittelen!”

-Jani Pirtamo, Stratur Oy

Insertit

"Esiintyjä oli ammattitaitoinen ja osasi ottaa yleisönsä. Temput olivat viihdyttäviä ja jäivät pyörimään mieleen tyyliin "miten se ton oikein teki". Hymy säilyi pitkään tilaisuuden jälkeen. Viihdyttävä ja piristävä virtuaaliesitys!"

- Satu Lassila, JYU

"

IMG_4978_edited.jpg

Kuka on Joni Pakanen?

Joni Pakanen on kansainvälistä uraa luova huipputaikuri, joka yhdistää taikuuteen huumoria, visuaalisuutta sekä tiiviin vuorovaikutuksen yleisön kanssa.

 

Pääosin yritysasiakkaille esiintyvä Pakanen on ollut viime vuodet kysytty nimi myös muiden artistien ja tuotantojen taustatiimeissä. Hän kadotti Haloo Helsingin Hartwall Areenalla, taikoi Ismo Leikolan teleportti-illuusiolla sekä suunnitteli Cheekin päätöskonserttiin tulitaikuutta. Pakanen nähtiin myös vastikään taikomassa Putouksessa ja Possessa.

 

Evento Awards palkitsi Joni Pakasen "Vuoden Esiintyjä 2019" -palkinnolla 4.4.2019.”

JONI PAKANEN ENTERTAINMENT
”Suomen mestari 2021 - Virtuaalitaikuri"
“Vuoden Esiintyjä 2019”
“Vuoden Taikuri 2018”

Virtuaalitaikuri - Pyydä tarjous
bottom of page