top of page

STAND UP -TAIKUUS

Galimatias Oy juhli yrityksen 20v juhlia omissa toimitiloissaan. Ruokaa, juomaa ja viihteenä Stand up -taikuutta sekä Lähitaikuutta. 

Intiimi esitys ei välttämättä aina vaadi valoja ja äänentoistoa. Pieniin tilaisuuksiin voimme räätälöidä myös viihdyttävää ohjelmaa ilman tekniikkaa.

STAND UP -TAIKUUS

#Standup #Taikuri 

#Magician

Koomista magiikkaa - Maagista komiikkaa.

 

Todella hauska show-tyyppinen ohjelma, joka voi tapahtua esiintymislavalla tai lattiatasolla yleisön edessä, jota kaikki vieraat seuraavat samanaikaisesti.

 

Ohjelma on interaktiivinen, joten jokainen katsoja tuntee tulleensa huomioiduksi show'n aikana. Ohjelmaan kuuluu myös vierailevia "tähtiä", kun mukaan lavalle pääsee innokkaita, vapaaehtoisia avustajia yleisön joukosta. 

 

Show'ssa yhdistyvät nokkelalla tavalla komiikka ja ällistyttävät taikatemput, mikä takaa sen, että yleisö saa nauraa vedet silmissä.

Taikuri Joni Pakanen - Stand up -taikuus
Toista video
JoniPakanen_MTO1962_LoRes.jpg
Joni Pakanen Entertainment
Teatteri Rio, Oulu
15.11.2018
Harhautus 2015.JPG.jpg
IMG_1381.jpg

*

Ohjelman kesto: 15-45 min

*

Sopii parhaiten: Iltatilaisuuksiin

*

Esiintymisalue, johon kaikilla on hyvä näkyvyys

IMG_1511.jpg
IMG_1458.jpg

"Joni on karismaattinen esiintyjä, joka onnistuu luomaan tuttavallisen ja rennon tunnelman alusta alkaen. Taikuus oli hämmästyttävää ja hulvaton läpänheitto toi vedet silmiin. Erittäin suositeltava esiintyjä juhliin ja illanistujaisiin."


- Anne Jaakola, 

Tellabs Oy

"

DSC_2859.jpg
Maagikot -kiertue
SAVOY-teatteri 15.2.2020
@TamminenPhotography
DSC_2225.jpg
DSC_2879.jpg
bottom of page