top of page

Online Magic

Tilaa taikuri mukaan etäpalavereihin - live-esitys taikurin studiolta

Kaipaako työyhteisönne jotain piristystä viikkopalavereihin, kahvitunneille tai afterworkeille? Kuinka järjestää kesäjuhlat, virkistyspäivät, kick offit tai eläköitymisjuhlat helposti ja turvallisesti?

O N L I N E   M A G I C - Viihdettä liveyhteydellä

 

Sovittuna hetkenä taikuri astuu liveyhteydellä mukaan tilaisuuteenne ja aloittaa viihdyttävän show’n. Esitys alkaa mystisesti musiikilla ja ohjeistuksella, mitä on luvassa ja kuinka katsojat voivat valmistautua tulevaan. Tämän intron jälkeen alkaa viihteellinen LIVE-Show, jossa näette suomen parasta taikuutta tilaisuuteenne räätälöitynä.

Tämä kanava on saatavilla pian!
Online Magic - Joni Pakanen.JPG

”Aivan mahtava yllätys arkisen puurtamisen oheen. Show tarjosi unohtumattoman hetken myös perheen pienimmille koroneristäytymisen oheen.”

-Mona Rosenberg / Isolta Oy

Na%CC%88ytto%CC%88kuva%202020-5-13%20kel
Näyttökuva 2020-6-17 kello 0.53.12.png
Na%CC%88ytto%CC%88kuva%202020-5-2%20kell

"Esiintyjä oli ammattitaitoinen ja osasi ottaa yleisönsä. Temput olivat viihdyttäviä ja jäivät pyörimään mieleen tyyliin "miten se ton oikein teki". Hymy säilyi pitkään tilaisuuden jälkeen. Viihdyttävä ja piristävä Online-esitys!"

- Satu Lassila, JYU

"

Taikuri Joni Pakanen on Vuoden Esiintyjä 2019. Hän on viihdyttänyt some-seuraajia studiolla kuvattavalla LIVE-konseptillaan, jossa taikuus, visuaalisuus ja äänimaailma vievät katsojan mielenkiintoiseen maailmaan. Näitä Facebookin LIVE-esityksiä on katsottu jo yli 20.000 kertaa. Palaute katsojilta on ollut äärimmäisen positiivinen.

 

Nyt tuon sama konsepti on räätälöitävissä myös teidän työyhteisölle yksityisenä show’na, jollaista ette takuulla ole ennen kokeneet. Rakennamme visuaaliset elementit, ääniefektit, taikuudet, teeman ja tunnelman juuri teidän brändille sopivaksi.

Ota yhteyttä, niin kerron lisää, miten saamme järjestettyä myös teidän työpaikalle interaktiivisia ihmeitä ja viihdettä. Tästä elämyksestä ei kannata jäädä paitsi!

 

myynti@jonipakanen.com

www.jonipakanen.com

040 748 5336

bottom of page