top of page
Virtuaalitaikuri-SHOW_2021-web_2.jpg
KATSO TRAILERI!

Virtuaalitaikuri

Yritysten etätyökulttuuri kaipaa juuri nyt piristystä. Virtuaalitaikuri tarjoaa interaktiivisia elämyksiä videoyhteyden välityksillä mm. viikkopalavereihin ja virkistyspäiviin sekä kokouksiin ja konferensseihin.

Miksei myös pikkujouluihin ja yksityisten syntymäpäiville.

 

LIVE-yhteys taikurin studiolta vie katsojat hauskaan ja ihmeelliseen maailmaan, jossa mitä tahansa voi tapahtua. Esitys on interaktiivinen kokemus, jossa pidetään yhdessä hauskaa!

 

Joni Pakanen on palkittu Vuoden Taikuri 2018 sekä Vuoden Esiintyjä 2019. Hänen virtuaaliset live-esiintymiset ovat keränneet jo kymmeniä tuhansia katsojia.

screenshot live studiolta www.jpg

Interaktiivinen

Jokainen katsoja saa halutessaan osallistua show'hun ja taikuuksiin omalta työpisteeltään.

Na%CC%88ytto%CC%88kuva%202020-5-13%20kel

Turvallinen

Katsojat seuraavat esitystä omilta päätelaitteilta turvallisesti ilman fyysistä kontaktia.

Na%CC%88ytto%CC%88kuva%202020-5-2%20kell

Viihteellinen

Viihteestä ei tarvitse tinkiä. Taikatemppujen ihastelu hauskassa show'ssa tarjoaa työntekoon mukavan tauon.

Online Magic - Joni Pakanen.JPG

Ainutlaatuinen

Jokainen esitys rakentuu vuorovaikutuksessa yleisön kanssa, joten mitä tahansa voi tapahtua.

”Aivan mahtava yllätys arkisen puurtamisen oheen. Virtuaalishow tarjosi unohtumattoman hetken myös perheen pienimmille koroneristäytymisen aikana.”

-Mona Rosenberg / Isolta Oy

Tervetuloa Virtuaalitaikurin Studiolle!

 

Oma studiomme Helsingissä tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa striimattuja esityksiä ...

15-45 min esitykset voidaan toteuttaa etäkokousten yhteydessä tai osana suurempaa virtuaalitapahtumaa. Monikameratekniikalla toteutettu esitys tuo taikuuden parhaat puolet esiin. Yleisö voi nauttia esityksestä lähikuvien, musiikin ja ääniefektien kanssa.

VT-Studio 04_2021.JPG
YS2020_kuvaJaanaTihtonen (185) kopio.jpg

Hybridi / Studio

 

Virtuaalinen taikashow voidaan myös toteuttaa ulkopuolissa studiolla tai hybridi-tapahtumissa. 

Studiolle tarjoan aina mukaan intro- ja outro-videot, jotta kokonaisuus näyttää mahdollisimman laadukkaalta. Etäyhteyden välityksellä voimme osallistaa muutamaa valittua katsojaa sekä koko yleisöä. Lisäksi esitystä voi tarvittaessa avustaa paikalla oleva henkilöstö.

Hybridi-tapahtumissa tärkeintä on pyrkiä luomaan yhdenvertainen kokemus kaikille. Silloin suosittelen Virtuaalitaikashow'ta, joka liitetään etäyhteydessä ulkopuolisen studion striimiin.

Tilaa Virtuaalitaikuri mukaan etäpalavereihin - live-esitys taikurin studiolta

 

Etäkokoukset, seminaarit, yritysten viikkopalaverit ja muut virtuaaliset tapahtumat saavat aivan uuden ulottuvuuden, kun ohjelmaan lisätään ripaus virtuaalitaikuutta. 

Esitys voidaan toteuttaa taikurin omalta studiolta tai asiakkaan palkkaaman ulkopuolisen toimijan kanssa.

Virtuaalitaikuri_studio2.jpg
nowVirtually.jpg
15-5 thumpnail_facebook.jpg

2. Hybriditapahtumat

img_1313.jpg

Hybriditapahtumaan tilattu Virtuaaliesitys on interaktiivinen, mutta lisäksi erittäin visuaalinen!

Kun tapahtumassa on käytössä videoscreeni, on Virtuaalitaikurin esitys mahdollista toteuttaa interaktiivisesti paikalla olevalle yleisölle sekä etäyhteyksien päähän.

Katsojat seuraavat esitystä kuin elokuvaa valkokankaalta, mutta tällä kertaa ohjelmassa onkin viihdyttävää taikuutta, johon jokainen voi osallistua omalta paikaltaan,. Taikuri puhuttelee ja ohjaa yleisöä, ja hän näkee heidät kameroiden kautta.

"Neiti siellä kuudennella rivillä. Juuri te, jolla on vaaleat hiukset ja ruskea nahkainen olkalaukku. Voisitteko nousta seisomaan, sillä tarvitsen apuanne seuraavassa taikatempussa."

078_industry_summit_190514.jpg
138_Industry_Summit_190514.jpg
2X1A8579_lähetys2.MP4.09_43_47_08.Still

"Esiintyjä oli ammattitaitoinen ja osasi ottaa yleisönsä. Temput olivat viihdyttäviä ja jäivät pyörimään mieleen tyyliin "miten se ton oikein teki". Hymy säilyi pitkään tilaisuuden jälkeen. Viihdyttävä ja piristävä virtuaaliesitys!"

- Satu Lassila, JYU

"

IMG_4978_edited.jpg

Kuka on Joni Pakanen?

Taikuri Joni Pakanen on Vuoden Esiintyjä 2019. Hän on viihdyttänyt some-seuraajia studiolla kuvattavalla LIVE-konseptillaan, jossa taikuus, visuaalisuus ja äänimaailma vievät katsojan mielenkiintoiseen maailmaan. Näitä striimattuja esityksiä on katsottu jo yli 30.000 kertaa. Palaute katsojilta on ollut äärimmäisen positiivinen.

 

Nyt tuon sama konsepti on räätälöitävissä myös teidän työyhteisölle yksityisenä show’na, jollaista ette takuulla ole ennen kokeneet. Rakennamme visuaaliset elementit, ääniefektit, taikuudet, teeman ja tunnelman juuri teidän brändille sopivaksi.

Ota yhteyttä, niin kerron lisää, miten saamme järjestettyä myös teidän työpaikalle interaktiivisia ihmeitä ja viihdettä.

 

Tästä virtuaalielämyksestä ei kannata jäädä paitsi!

Virtuaalitaikuri - Pyydä tarjous
bottom of page