"Taikuuden avulla voit toteuttaa toiveesi"

SPECIALTY TAIKUUTTA RÄÄTÄLÖITYNÄ

 

Nykyään taikuutta nähdään mitä erikoisemmissa tilanteissa. Voit tiedustella taikuutta tv-mainoksiin, teatterituotantoihin, musiikkivideoihin tai vaikka yrityksenne viraalivideoon. Otan kaikki haasteet vastaan. Ota yhteyttä niin ideoidaan yhdessä jotain uutta ja erikoista teidän tarpeisiinne!

Lue lisää...

 

PYYDÄ TARJOUS OHJELMASTA

 

Teimme keväällä 2015 Visman Fivaldille "Kerralla oikein" tv-mainoskampanjan, johon tarvittiin taikurin näppäriä käsiä. Kaikki 15 mainosta temppuineen voit käydä katsomassa Visman Youtube-sivulta.

 

Oma Linen paitakauppa halusi mainoksen, jossa heidän tuotteensa olisi mukana. Lopputuloksesta näet kuinka näppärästi taikuri vaihtaa paitaa ilman kameratrikkejä.

 

Yrittäjyyden päivän mainos, Taivas ja Helvetti

 

Tv-mainos / Comedy Magic Night with Joni Pakanen -show

 

Näin taikuutta käytettiin UAAO-Musiikkivideolla

 

SPECIALTY - TAIKUUTTA RÄÄTÄLÖITYNÄ

 

Mitä?: Taikatempun voi räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan

Sopii esimerkiksi: Markkinointikampanjat, tv-mainokset, tuotelanseeraukset, musiikkivideot, tv-ohjelmat, teatteriesitykset

 

Mikään ei ole mahdotonta taikurille, sillä kaikki on mahdollista illuusioiden keinoin. Olen toteuttanut asiakkaideni toiveista monenlaisia ihmeitä heidän tarpeisiinsa. 

 

Taikuus ja illuusiot ovat mielenkiintoinen maailma, josta jokainen on takuulla kiinnostunut. Sen avulla on siis helppo tehdä tavallisista asioista epätavallisia ja näin ollen vahvistaa viestiä. Yritykset ovat käyttäneet palveluitani mm. tuotteiden lanseerauksessa ja markkinoinnissa. Kun tuote tuodaan esille taikuuden avulla, se jättää katsojalle paljon vahvemman mielikuvan tuotteesta. Osalle jopa loppu elämäkseen.

 

Taikuuden avulla mielenkiintoa olen lisännyt myös tv-mainoksiin. Mediatuottajakoulutukseni ansiosta tunnen markkinointiprosessit todella hyvin ja siksi taikuuden yhdistäminen tämän päivän mediaan ei ole temppu eikä mikään. Sosiaalisen median kampanjat esimerkiksi videoiden muodossa saavat parhaassa tapauksessa viestin leviämään viraalisti jopa miljoonille katsojille.

 

Olen myös suunnitellut taikatemppuja teatteriesityksiin, kouluttanut näyttelijöille sorminäppäryyttä ja luennoinut yrittäjyydestä. Olen myös naamioitunut kodittomaksi tehden taikuuksia kadulla piilokameraohjelmassa.

 

Kaikki on siis mahdollista, vaikka esittää outoa asiakasta, joka tekee myyjille ihmeitä rautakaupan tuotteilla, kuten kerran tapahtui asiakkaani toiveesta.

 

Otan siis kaikki haasteet vastaan! Kerro toiveesi tai anna minun yllättää. Ota yhteyttä!