"Messutaikuus tuo kävijät osastollenne"

MESSUTAIKUUTTA

 

Messuosastolle tarvitaan aina jokin vetonaula, joka kiinnittää kävijöiden huomion ja vetää heidät vierailemaan osastolle.

 

Kun messuosastollanne on vetonaulana "maaginen sisäänheittäjä", alkavat messut tuottaa tulosta. Yrityksen teemaan sovitettu taikatemppu vangitsee messukävijöiden mielenkiinnon välittömästi ja saa hymyn heidän huulilleen.  Lue lisää...

 

PYYDÄ TARJOUS OHJELMASTA

 

Hyödynnä messuvideo myös jälkimarkkinoinnissa!

 

Tässä esimerkki asiakkaalleni tehdystä messuvideosta, joka toimii edelleen heidän markkinoinnissa. Videot toteuttaa ammattitaidolla Sky High Pictures.

 

 

 

MESSUTAIKUUTTA

 

Kun haluatte saada messuilta tuloksia, kokeilkaa tätä!

 

Mitä?: Osastonne on messujen halutuin kohde

Ohjelman kesto: Tilaisuuden mukaan

Sopii parhaiten: Kaikenlaiset messuttilaisuudet ja näyttelyt

Vaatimukset: Ohjelmalla ei ole erikoisvaatimuksia

 

Messuosastolle tarvitaan aina jokin vetonaula, joka kiinnittää kävijöiden huomion ja vetää heidät vierailemaan osastolla.

 

Kun messuosastollanne on vetonaulana "maaginen sisäänheittäjä", alkavat messut tuottaa tulosta. Yrityksen teemaan sovitettu taikatemppu vangitsee messukävijöiden mielenkiinnon välittömästi ja saa hymyn heidän huulilleen. Sen jälkeen tutustuminen yrityksen tarjontaan sujuu osastohenkilökuntanne opastuksella.

 

Olen auttanut kymmeniä yrityksiä saavuttamaan huipputuloksia messuilla taikuuteni avulla mm. Matkamessuilla, Lääkärimessuilla, Yritysmessuilla, sekä Kiinteistömessuilla Cannesissa ja jopa Shanghain maailmannäyttelyssä, Kiinassa.

 

Asiakaspalaute:

 

"Kiitos Joni! Kaikki olivat aivan hullaantuneita Sinusta!"

- Mira Virkkunen, Finland Expo 2010 Shanghai

 

Ota yhteyttä, niin suunnittelen myös Teille ainutlaatuisen ohjelman messuille!