"Maaginen illan isäntä hurmaa"

MAAGINEN ILLAN ISÄNTÄ - Juontaja

 

Kun järjestätte tilaisuuden, jossa haluatte itse nauttia olostanne ilman stressiä tapahtumien kulusta, on oikea ratkaisu hankkia paikalle ammattilainen isännöimään iltaa.

 

Kun tilaisuuttanne isännöi ammattitaikuri, on vieraidenne viihtyvyys taattu. Illan aikana isäntä pitää huolta vieraistanne, viihdyttää heitä pöydissä lähitaikuudellaan, huolehtii illan aikataulusta ja ohjelmasta sekä yhdistää juontoihin ripauksen koomista stand up -taikuutta. Lue lisää...

 

PYYDÄ TARJOUS OHJELMASTA

 

 

 

Taikuri juontamaan tilaisuutta?

 

Tämän hauskempaa, rennompaa, charmikkaampaa ja ihmeellisempää juontaa saa hakea!

 

Mitä?: Erilainen juontaja tuo tilaisuuteenne tunnelmaa

Ohjelman kesto: Tilaisuuden mukaan

Sopii parhaiten: Kaikenlaiset tilaisuudet rennoista yritysjuhlista juhlallisiin gaaloihin. Suomeksi ja englanniksi.

Vaatimukset: Ohjelmalla ei ole erikoisvaatimuksia

 

Kun järjestätte tilaisuuden, jossa haluatte itse nauttia olostanne ilman stressiä tapahtumien kulusta, on oikea ratkaisu hankkia paikalle ammattilainen isännöimään iltaa.

 

Kun tilaisuuttanne isännöi ammattitaikuri, on vieraidenne viihtyvyys taattu. Illan aikana isäntä pitää huolta vieraistanne, viihdyttää heitä pöydissä lähitaikuudellaan, huolehtii illan aikataulusta ja ohjelmasta sekä yhdistää juontoihin ripauksen koomista stand up -taikuutta. Kerrotte vain mikä on illan ohjelmanne ja kuin taikaiskusta se muuttuu menestykseksi!

 

Asiakaspalaute


”Kiitos yritysryhmämme historian hauskimmasta henkilöstöpäivästä, jota koko henkilöstömme tulee muistelemaan hymyssä suin vielä pitkään. Suosittelen todella lämpimästi Jonia juontamaan erityyppisiä tapahtumia. Joni on suuri mestari jalat maassa. Jonissa on taikaa.”

- StaffPoint-ryhmä, Merja Långvik, kehityspäällikkö, 30.8.2012


Pyydä tarjous ohjelmasta!